Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Succesvol NVTG Webinar over Water in de zorg en Legionellapreventie

Geplaatst op 28-03-2024  -  Categorie: Algemeen

De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) heeft op 7 maart 2024 een succesvol webinar georganiseerd in samenwerking met vooraanstaande specialisten op het gebied van waterbeheersystemen. Er waren circa 70 deelnemers aanwezig. Het digitale evenement richtte zich op het efficiënt gebruik van koudwatercirculatiesystemen, bood deelnemers diepgaande inzichten in hoe zorginstellingen kosten kunnen besparen en tegelijkertijd de veiligheid rondom legionella kunnen verbeteren. Een praktijkcase illustreerde effectieve strategieën om 'nooit meer een legionella calamiteit' te ervaren, terwijl ook de implicaties van het verminderde toezicht op legionella non-pneumophila werden besproken, met als vraagstuk of deze veranderingen leiden tot een gezondere en veiligere omgeving.

Hoge Waardering en Oproep tot Deelname

De deelnemers hebben het webinar zeer positief ontvangen, met een gemiddelde waardering van meer dan een 8. Deze feedback onderstreept de waarde van kennisdeling binnen de NVTG en hoe essentieel dit is voor het continu verbeteren van de zorgkwaliteit en patiëntveiligheid. Leden en geïnteresseerden worden aangemoedigd om zich aan te melden voor het volgende webinar via deze link en lid te worden van de NVTG om geen enkele update te missen. Bent u geïnteresseerd in het lidmaatschap, klik hier om u aan te melden. 

Dankwoord aan Partners en Vooruitblik

De NVTG wil graag haar dank uitspreken aan de betrokken organisaties Xigna, Tjecco & Sansidor voor hun essentiële bijdragen en boeiende presentaties. Hun expertise en inzet zijn van onschatbare waarde voor het succes van dit initiatief. Voor meer informatie over toekomstige evenementen en updates, houd onze sociale media kanalen in de gaten. We kijken uit naar uw deelname aan onze volgende sessies, waar we samen blijven werken aan de verbetering van technologie en veiligheid binnen de gezondheidszorg.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst