Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Congres sponsor

Standverhuur

Tijdens het congres kunt u met een stand aanwezig zijn. Hiervoor is naast de lezingenzaal een beursvloer ingericht met stands. U kunt hier uw eigen stand plaatsen binnen de toegewezen vierkante meters of u kunt kiezen voor uniforme standbouw. Uniforme standbouw betekent dat de stand opgetrokken is van witte panelen (hoogte: 220cm). De stand is voorzien van vloerbedekking.

Tijdens het congres zijn er diverse pauzes. Tijdens deze pauzes zullen de deelnemers de beursvloer bezoeken. Totaal is er … minuten aan pauzes voorzien.

De lunch wordt geserveerd op de bedrijvenmarkt vanuit verschillende nader te bepalen punten.

De standverhuur kent 4 verschillende types:

Brons

 • Stand van maximaal 2 x 2 meter voorzien van een frieslijst met bedrijfsnaam
 • Wandcontactdoos (230V)
 • Toegang tot congres en de bedrijvenmarkt voor één persoon

Zilver

 • Stand van 8m2 (2 x 4 meter) voorzien van een frieslijst met bedrijfsnaam
 • Wandcontactdoos (230V)
 • Toegang tot congres en bedrijvenmarkt voor twee personen
 • Hotelovernachting tussen beide congresdagen voor 2 personen
 • Deelname aan de feestavond na de eerste congresdag voor 2 personen

Goud

 • Stand van 16m2 voorzien van een frieslijst met bedrijfsnaam
 • Twee wandcontactdozen (230V)
 • Toegang tot congres en bedrijvenmarkt voor 2 personen
 • Hotelovernachting tussen beide congresdagen voor 2 personen
 • Deelname aan feestavond na de eerste congresdag voor 2 personen

Platina

 • Stand van 24m2 voorzien van een frieslijst met bedrijfsnaam
 • Twee wandcontactdozen (230V)
 • Toegang tot congres en bedrijvenmarkt voor 2 personen
 • Hotelovernachting tussen beide congresdagen voor 2 personen
 • Deelname aan feestavond na de eerste congresdag voor 2 personen

Standverhuur op een A-locatie

A-locatie, uw stand staat dan dichter bij de lezingenzaal en deelnemers zullen als eerste uw stand bezoeken. A-locaties staan op de plattegrond aangegeven

Extra standinrichting

De stand is niet ingericht. U bent vrij dit naar eigen inzicht te doen. Hiervoor kunt u uw eigen inrichting meenemen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid extra meubilair, planten, flatscreens, ed. via onze standbouwer te huren. Dit kan via www.uniexpo.nl

Deelname aan parallelsessies

U kunt een inhoudelijke bijdrage te leveren aan een parallelsessie. Deze presentatie vindt plaats in de lezingenzaal. Indien u voor deze optie kiest zal de congrescommissie contact met u opnemen.

Deelname stand discussie

Om uw stand extra aandacht te geven wordt er tijdens het congres een extra prijs onder de deelnemers verloot.

U verzint een discussiepunt die uw firma of branche aangaat. Deelnemers worden gevraagd een discussie hierover aan te gaan. De deelnemer die naar uw mening hier het beste mee om gaat krijgt uw voorkeur.

De deelnemer die de meeste voorkeuren heeft krijgt de extra prijs.

Extra hotelovernachting vooraf aan het congres

Het congres start altijd op donderdag ochtend met een inloop vanaf 8.15 uur. U kunt desgewenst de avond van te voren al inchecken in uw hotel.

De NVTG heeft tijdens het congres een aantal hotelkamers gereserveerd. Hiervan kunt u gebruik maken. Indien u de avond vooraf in hetzelfde hotel wilt slapen als de donderdagavond dan kunt u dit via de NVTG regelen.

De NVTG rekent jaarlijks een vaste prijs voor een hotelkamer

Extra personen tijdens het congres

Bij standverhuur heeft een gelimiteerd aantal personen toegang tot het congres. U kunt de standbemanning uitbreiden. Hiervoor geldt het ledentarief van de NVTG en kunt u inschrijven via de optie “inschrijven deelnemers” (vanaf medio januari beschikbaar)

Relatiekaarten

Voor relaties van uw firma kunt u relatiekaarten aanschaffen. Hiermee krijgt men toegang tot de lezingen en de bedrijvenmarkt tot maximaal 18:00u. Een kaart geeft toegang voor maximaal één dag.

Relaties kunnen dan op uw kosten het NVTG congres en de bedrijvenmarkt bezoeken.

De relatiekaart krijgt vooraf een code mee. Indien een deelnemer inschrijft met deze code zal de factuur bij u terecht komen. U rekent alleen de gebruikte relatiekaarten af.

Relatiekaarten zijn alleen te gebruiken door personen die niet werkzaam zijn bij uw eigen firma.

Displaywand of banner

Tijdens het congres bestaat de mogelijkheid een onbemande displaywand of banner te plaatsen. Dit zal veelal in de gangen of looppaden zijn. Een displaywand of banner heeft een maximale breedte van 1 meter en is niet hoger dan 2 meter.

De displaywand of banner mag niet worden gebruikt als alternatieve stand en hoort daarom onbemand te zijn. U dient de displaywand (en eventueel folderrekje) daags voor het congres op te bouwen op de door de sponsorcommissie aan te geven plaats.

Logo presentatie

In de lezingenzaal en in de foyer draaien tijdens pauzes e.d., op beamers en/of plasmaschermen, een diapresentatie met logo’s van bedrijven. Het betreft hier dezelfde presentatie op meerdere locaties.

Beachvlag

Op de paden naar de entree van het congrescomplex kunnen beachflags worden geplaatst. Eventueel kunnen beachflags ook binnen worden geplaatst. U dient uw eigen beachvlag mee te nemen

Vlag

U kunt uw firma vlag buiten op een van de vlaggenmasten hangen.

Logo op brochure

Medio januari wordt aan alle leden van de NVTG een folder verstuurd om het congres extra onder de aandacht te brengen. Daarnaast wordt deze folder ook gebruikt op andere plaatsen reclame te maken voor het NVTG congres.

Op deze folder is beperkt plaats voor een aantal logo’s

Maatwerk

Tijdens het congres bestaat altijd de mogelijkheid zelf een idee aan te dragen voor maatwerk sponsoring. Te denken valt aan:
- Tas
- Hoofdkussen presentje
- Uitzwaai presentje
- ….

Indien u voor deze optie kiest zal de congrescommissie contact met u opnemen.

Gadget

De NVTG verzoekt u om geen gadgets per stand uit te reiken aan congresbezoekers maar met alle deelnemers gezamenlijk tot een gadget/give away te komen.