Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

YOUNG NVTG Nieuwsbrief

Geplaatst op 15-02-2021  -  Categorie: Algemeen

YOUNG NVTG

 

Wij zijn de commissie NVTG Young. De commissie bestaat nu uit drie leden en we zijn op zoek naar versterking! Op precies te zijn zouden we graag drie nieuwe leden toevoegen aan onze commissie. We stellen ons graag aan je voor.

 Commissie leden

Mark van der Heijden (voorzitter)
“Mijn naam is Mark van der Heijden en ik ben nu 2 jaar voorzitter van NVTG Young. Naast mijn inzet voor de NVTG ben ik werkzaam bij WeL Groep. Binnen WeL Groep houden we ons vanuit verschillende werkmaatschappijen bezig met o.a. Legionella, binnenklimaat, regeltechniek en water- en luchtzijdig inregelen.
Ons doel met de commissie is om meer jonge leden, studenten en starters op de arbeidsmarkt, te enthousiasmeren voor de techniek in de zorg en daarmee uiteindelijk lid van NVTG Young te maken.
Een mooie taak waar ik mij graag voor inzet samen met mijn commissie teamleden.”

Ivan Barendse
“Ik ben nu zo’n 6 jaar werkzaam bij het Erasmus MC en al een paar jaar lid van de NVTG. Toen ik de vraag zag wie interesse had in NVTG Young was ik gelijk nieuwsgierig. Je mocht je melden bij Mark van der Heijden en die kende ik al vanuit mijn wolter&dros tijd en ik werd daarom nog meer enthousiast. NVTG is een mooie club, maar net zoals vele netwerkclubs moeten ze meegaan in de tijd van het nieuwe netwerken. Hierin speelt social media en internet natuurlijk een grote rol. Daarom is het een mooi idee om jonge professionals met frisse ideeën een platform te geven binnen de NVTG.

Wil je meer weten over mijn ervaringen en heb je interesse in NVTG Young? Laat het ons weten! Wij delen graag onze kennis en netwerk voor een duurzame toekomst”

Gerben Nahuijs
Vanaf het begin ben ik betrokken bij het NVTG Young initiatief. We zagen en zien dat er in het ledenbestand van de NVTG helaas weinig nieuwe aanwas is van jonge leden. Dat is jammer omdat het juist een mooi platform kan zijn als je nog studeert of net aan het werk bent om je netwerk te vergroten met leeftijdsgenoten. 

Zelf ben ik werkzaam bij Interflow. We zijn een specialist op het gebied van schone lucht. Binnen ons bedrijf houd ik me bezig met het adviseren van ziekenhuizen en klinieken voor het bouwen van operatiekamers en bereidingsapotheken. Ontzettend gaaf omdat dit bij uitstek de plekken zijn in ziekenhuizen waar de meest geavanceerde technieken worden toegepast. 

Invulling rol bestuurslid.

Als commissielid zal je activiteiten gaan organiseren die aansprekend zijn voor jongeren. Dit kan bijvoorbeeld een projectbezoek zijn of een het organiseren van een kennisbijeenkomst.
Op kernpunten komt een bestuursfunctie bij NVTG Young neer op:

Aanwezigheid bij de bestuursvergaderingen (1x per maand).

Het werven van nieuwe jonge professionals.

Organiseren van evenementen en activiteiten.

Vergroten eigen netwerk en netwerk van de vereniging op een informele wijze.

Agenda 2021.

We zijn al een heel eind op weg met onze agenda voor 2021. En versterking in onze commissie is meer dan welkom, want we hebben de volgende evenementen al gepland:

Deelname aan het festival Jong Professionals Verenigd (https://www.jongprofessionalsverenigd.nl/)

April/mei organisatie online event met aansprekend centraal thema

November/december staat ons Experience Event op de planning

 

Welkom bij de commissie.

Wil jij ook je netwerk binnen de Care & Cure vergroten? En in een bestuursfunctie werken met een enthousiast team aan de toekomst van NVTG Young? Meld je dan aan als commissie lid! We maken graag kennis met je.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst