Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
header-2-kerst-2020
 
 

TVVL neemt AcademyNL over

Geplaatst op 16-01-2020  -  Categorie: Algemeen

tvvllogoMet de overname van AcademyNL heeft TVVL een volgende stap genomen om een omgeving te creëren waarin professionals vakinhoudelijk een bijdrage aan onze sector kunnen leveren. Sinds september 2019 verzorgde TVVL al met veel plezier en energie de uitvoering van de opleidingen en het secretariaat van AcademyNL. Mede door het wederzijdse vertrouwen en respect wat in de afgelopen maanden is opgebouwd heeft het bestuur van AcademyNL besloten nu alle activiteiten aan TVVL over te dragen.

De opleidingen van AcademyNL zijn opgedeeld in 5 vakgebieden, met ieder een eigen ‘academy’. Deze vakgebieden zijn de LTV Academy, de Passief Bouwen Academy, de Ventilatie Academy, de Warmtepomp Academy en de Zonne-Energie Academy. Naast opleidingen binnen de specifieke vakgebieden worden ook geïntegreerde opleidingen aangeboden, met aandacht voor de samenhang van de vakgebieden. TVVL blijft deze opleidingen vooralsnog onder de respectievelijke Academy titels organiseren.

Ir. Chris Zijdeveld, voormalig voorzitter AcademyNL geeft aan: “Sinds de oprichting van AcademyNL in 2011 heeft de stichting zich ingezet om de kennis op het gebied van energiebesparing en beperking van CO₂-uitstoot in de bouw en installatietechniek te ontwikkelen en breed beschikbaar te maken. Vanuit het bestuur wilden wij er dan ook zeker van zijn dat er continuïteit aan deze inspanning kon worden gegeven. Door de samenwerking met TVVL in de afgelopen periode zijn wij ervan overtuigd dat wij het stokje nu overgeven aan zowel een professionele organisatie als een nieuwe generatie.”

“Om de energietransitie in goede banen te leiden is het belangrijk om mensen met kennis vanuit verschillende disciplines bij elkaar te brengen. Het behoud van de activiteiten van AcademyNL is hiervoor van groot belang. Het is dan ook met gepaste trots dat wij nu laten weten dat wij het goede werk van de initiatiefnemers van AcademyNL voort mogen zetten,” aldus John Lens, Directeur TVVL.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst