Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

NVTG app

Geplaatst op 09-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Beste NVTG leden,

Sinds juli is de nieuwe NVTG website op www.nvtg.nl van start gegaan. We hebben hierop veel positieve reacties ontvangen. We zien ook dat veel NVTG leden gebruikmaken om via MIJN NVTG in te loggen, hun ledendata aan te vullen, hun foto te plaatsten. Ben jij al ingelogd geweest? Klik maar even op: https://www.nvtg.nl/mijn-captain/login?r En dan rechtsboven op MIJN NVTG.

De Website is interactief geworden, met nieuwe mogelijkheden zoals het NVTG forum en de mogelijkheid voor polls. We hopen dat de NVTG leden veel gebruik gaan maken van deze mogelijkheden. Het bestuur zal de komende tijd aandacht aan schenken om actuele onderwerpen voor het forum aan te dragen. Maar ook jij kunt al nu actief deelnemen.

Maar er is meer. De NVTG heeft ook een eigen NVTG app, te downloaden via de Apple of Google store. Om alle handige functies van de NVTG app te gaan gebruiken is het nodig om in te loggen. Mocht u niet (meer) over de inloggegevens beschikken, je kunt deze zelf opvragen via MIJN NVTG. Je zult verast worden door de mogelijkheden van de NVTG app, zoals nieuwsberichten, agenda, forum, leden zoeken leden etc. Het kennisnetwerk van de NVTG heeft - ook in Corona tijd – veel mogelijkheden om met elkaar in contact te blijven. Het bestuur wenst jullie veel goede contact momenten toe, deze zijn vaak de start voor kennisverbinding, een van de kernwaarden van de NVTG.

nvtg-app-met-store


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst