Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Meditain implementatiepartner Ultimo Software Solutions in healthcare

Geplaatst op 25-08-2020  -  Categorie: Algemeen

Meditain implementatiepartner Ultimo Software Solutions in healthcare

Ultimo Software Solutions bv en Meditain bv slaan de handen officieel in één. Vanaf 1 september 2020 zal Meditain als gecertificeerd Ultimo implementatiepartner voor de Nederlandse ziekenhuismarkt gaan opereren.

Volgens Ewout Noordermeer (CMO & Sales Director van Ultimo Software Solutions), past de samenwerking uitstekend in de visie van het softwarebedrijf: ‘Deze strategische samenwerking past in onze visie om onze ziekenhuisklanten optimaal te kunnen bedienen. Wij zien de samenwerking met Meditain als een perfecte aanvulling op ons eigen implementatieteam. Het maakt de dienstverlening beter schaalbaar en geeft een extra impuls aan domeinspecifieke kennis, die het verschil maakt in succesvolle projecten. Het feit dat we al zo lang succesvol samenwerken is een sterk fundament waar we nu op voortbouwen.’

Ook Rob Schipper (Directeur Meditain) is erg blij met de samenwerking: ‘Sinds de oprichting in 2011 heeft Meditain veel ziekenhuizen geholpen bij de optimale inzet van Ultimo. Dat het nu tot een officieel partnerschap is gekomen is fantastisch! Voor onze klanten en collega’s gaat dit veel moois betekenen.’

Ultimo Software Solutions is marktleider op het gebied van flexibele Enterprise Asset Management software voor de zorg, industrie, logistiek en infrasector in Nederland. 80% van de Nederlandse ziekenhuizen maakt dagelijks intensief gebruik van de Ultimo software.

Meditain ondersteunt al bijna 10 jaar ziekenhuizen bij uiteenlopende technologische vraagstukken. Dit doen zij onder meer door kwaliteitssystemen te implementeren en afdelingen te professionaliseren. Praktische begeleiding rondom beheer en onderhoud, alsook implementaties van Ultimo behoren zo sinds jaar en dag tot de kernactiviteiten van Meditain.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst