Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Dhr. Frans Goossens al 50 jaar NVTG-lid

Geplaatst op 28-11-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Piet Visser  -  Bron: NVTG

nvtg-nieuws-frans-goossens-50-jaar-lid

De NVTG zoekt actief verbinding met de NVTG-leden, immers door kennisverbinding brengen we samen de zorg vooruit. De NVTG kent momenteel 10 ereleden, die allen op eigen wijze hun steentje hebben bijgedragen om de NVTG te brengen naar waar we nu staan. (Bijeenkomst met de ereleden op 20 november 2019)

Frans Goossens

Een van deze ereleden, dhr. Frans Goossens, was in 2019 maar liefst 50 jaar NVTG lid! Frans was werkzaam in het St Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, dat inmiddels met het Tweesteden Ziekenhuis is gefuseerd tot een nieuwe organisatie met de naam ETZ. Ook in 2019 was hij 50 jaar gehuwd, en bij het overleg over een datumkeuze om zijn 50 jarig NVTG lidmaatschap te vieren, prevaleerde het 50 jarig huwelijksfeest. In dat telefoongesprek ontstond ook het idee om de 50 jarig goud met robijnen NVTG-speld en bijbehorende oorkonde niet op de Algemene Ledenvergadering uit te reiken, maar op een bijeenkomst met de ereleden. Met een opkomst van 90% was dit met voorsprong een uitstekend bezochte NVTG bijeenkomst.

Piet Visser overhandigde Frans namens de NVTG de speld en oorkonde, waarna Frans in zijn dankwoord nog even stilstond bij het NVTG kennisnetwerk en wat dat voor hem heeft gebracht, zeker in een tijdperk dat Google nog moest worden uitgevonden. Eveneens werd het belang en de waarde onderstreept om – naast alle elektronische mogelijkheden anno 2019 – persoonlijke contacten en netwerkmogelijkheden te hebben.

Het was een goede bijeenkomst, en om met één van de aanwezige ereleden te spreken: ”Geslaagd samenzijn, immers de oude bokken hebben weer eens samen de oude koeien uit de sloot kunnen halen”. Om te eindigen met de gemeende opmerking, “Fijn dat de NVTG er ook in 2019 nog is voor de jonge leden, en daarin nog steeds in een behoefte voorziet”.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst