Als NVTG-lid draag je bij aan betere zorg en maak je direct gebruik van:

  • Toegang tot een groot netwerk van technische professionals in de zorg
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden 
  • Zakelijke kansen
Word nu ook lid!

Young NVTG

Young NVTG

Net begonnen met werken en nog geen netwerk? Dan is Young NVTG een unieke kans om snel en makkelijk een zakelijk netwerk op te bouwen. Het bouwen van een goed netwerk en dan ook nog specifiek in de gezondheidszorg kan jaren lang duren.

Met Young NVTG willen we de drempel voor het leggen van die eerste contacten verlagen. We kennen allemaal wel dat gevoel van een eerste keer gaan naar een bijeenkomst waar je niemand kent en je alleen in de zaal staat. Door de opzet van de bijeenkomsten zorgen we ervoor dat dit niet gebeurd. Tijdens deze bijeenkomsten zijn er momenten waardoor het leggen van contacten vanzelf gebeurd.

Het doel van Young NVTG is naast het netwerken en opbouwen van een netwerk het opdoen van kennis van seniorleden. Maar evenzo belangrijk het delen van de kennissen van de seniorleden. Leden die als veel langer betrokken zijn bij de NVTG die veel contacten hebben binnen de vereniging kunnen er voor zorgen dat je sneller en makkelijker je netwerk opbouwt.

Natuurlijk levert het de NVTG ook veel op wanneer er jonge mensen lid zijn van de NVTG. Zo is er een natuurlijke aanwas van leden en met name de kennis, kunde en vaardigheden van jongeren zijn anders dan van seniorleden. Dit brengt nieuwe ideeŽn en inzichten over hoe processen lopen en geven een andere kijk op de inhoud. 

Young NVTG is ook bedoeld voor studenten die interesse hebben in de het beheer, onderhoud en realisatie van zorgvastgoed. Wanneer je studeert aan een HBO of universiteit in een richten als bouwkunde, techniek, facilitymanagement of specifieke andere zorg gerelateerde opleidingen, dan kun je lid worden. 

Je kunt deelnemen aan Young NVTG totdat je 40 bent geworden.
Wil je meer informatie over Young NVTG? Neem dan contact op met Karel Bijl via:

Jong Professionals Verenigd Event

Het Jong Professionals Verenigd Event is een jaarlijks terugkerend event wat wij samen organiseren met:
NVDO
TVVL
Uneto-VNI
FMN
Jong Bouwend Nederland

Klik hier om een indruk te krijgen van het evenement.

Young Bestuur

Young NVTG Bijeenkomsten

Hieronder vindt je een overzicht van alle komende bijeenkomsten van Young NVTG.