Als NVTG-lid draag je bij aan betere zorg en maak je direct gebruik van:

  • Toegang tot een groot netwerk van technische professionals in de zorg
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden 
  • Zakelijke kansen
Word nu ook lid!

Platform Duurzame Huisvesting

PDH_partner_350px

NVTG is partner van Platform Duurzame Huisvesting

Platform Duurzame Huisvesting is een onafhankelijk platform waarin de hele vastgoedketen is vertegenwoordigd, waaronder de NVTG. De samenwerking binnen het platform is er op gericht de utiliteitsbouw te verduurzamen. De overheid ziet het platform meer en meer een partner om mee samen te werken in de stimulering van de vastgoedsector te verduurzaming van het vast goed.
Platformleden staan voor het integreren van duurzaamheid in hun eigen organisatie. Zo speelt het Platform bijvoorbeeld een belangrijke rol bij de uitwerking van het Energieakkoord. Alle platformleden benadrukken dat samenwerking in de keten cruciaal is. Alleen door samen te werken kan de sector een echte slag slaan in de verduurzaming van de huisvestingsketen.

De samenwerking waar het Platform voor staat, komt concreet tot uiting in de verschillende tools en instrumenten die de platformleden samen ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn de Greenlease Menukaart, de Menukaart prestatiecontracten en het Greenlease dashboard die in voorgaande jaren door het platform zijn ontwikkeld. De kennis, ervaringen en producten die uit de samenwerking binnen het Platform Duurzame Huisvesting voortvloeien, worden middels marketing, communicatie en publiciteit zo breed mogelijk verspreid.
Zie ook:

Platform-Duurzaamheid-Huisvesting-Banners-728x90

Voor meer informatie over Platform Duurzame Huisvesting zie: Website van Platform Duurzame Huisvesting

Voor ieder die vragen heeft of geÔnteresseerd zijn in wat het Platform Duurzame Huisvesting voor de NVTG kan betekenen: