Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Professional

We werken met het registratiesysteem PE-online dat door veel beroepsgroepen in de gezondheidszorg gebruikt wordt. Inschrijven doet u in 2 stappen.

Inschrijven in 2 stappen

Stap 1: Maak een PE-online account aan. Vul daarvoor het aanmeld formulier in. Nadat u het aanmeldformulier heeft ingevuld, ontvangt u een email met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Nu heeft u een account in PE-online, maar uw registratie is nog niet toegekend.

Stap 2: Meld u via uw PE-online account aan bij het RTG-register. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Kies voor “dossier aanmelden” en doorloop de stappen in het menu. Hier kunt u uw voorkeur opgeven voor een register.

Toelating

Nadat uw dossier is ingediend, wordt bekeken voor welk register u in aanmerking komt. Daarbij wordt rekening gehouden met uw voorkeur. U ontvangt via PE-online een email met de bevestiging van uw registratie in het Register Technologie Gezondheidszorg.

PE-online App

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u de PE-online App downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de app kunt u eenvoudig uw dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. U heeft ook meteen het meest complete cursusaanbod bij de hand.

‚ÄčTarieven voor professionals

Voor NVTG-leden is registratie gratis, het is inbegrepen in het lidmaatschap. Voor niet-leden is het tarief voor registratie € 270,- per registratieperiode van 3 jaar. (N.B. tarieven worden vastgesteld door het bestuur NVTG en kunnen jaarlijks aangepast worden aan de inflatie)