Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Presentie invoeren

Na afloop gaan uw cursisten in hun account kijken of de deelname aan uw cursus is geregistreerd. Voer de presentie daarom direct na afloop van de cursus in.

Zelf doen

De bevoegdheden in het registratiesysteem zijn gescheiden. Als beheerder van het register kunnen wij deze taak niet van u overnemen. Eventuele vragen van cursisten zullen daarom altijd aan u als opleider worden doorgestuurd.

​Vraag om het registratienummer

Elke professional met een registratie in het Register Technologie Gezondheidszorg heeft een registratienummer. We adviseren u om al bij aanmelding aan uw cursisten hun registratienummer te vragen. Met het registratienummer kunt u heel snel alle presenties in één keer invoeren.

​Invoeren presenties

In uw opleiders account kunt u in het menu onder [Presentie] de deelname van cursisten invoeren. Als u beschikt over de registratienummers kunt u kiezen voor het invoeren van een [Lijst]. Vanuit Word of Excel kunt u dan in één keer de lijst met registratienummers kopiëren naar PE-online. Als u geen registratienummers heeft kunt u per persoon de naam van de cursist invoeren om de presentie toe te voegen.

​Presentiegegevens verwijderen

Als u een fout heeft gemaakt bij de invoer van presentie kunt u deze zelf herstellen. Via het menu [Presentie] kunt u kiezen voor [Verwerkte presenties]. Na selectie van de presentielijst die u wilt aanpassen of verwijderen kunt u één persoon verwijderen of de gehele presentielijst verwijderen. Gebruik het [Prullenbakje]. Ter controle vraagt het systeem om een reden voor de verwijdering op te geven.

nvtg-register-rtg-logo-1178-403