Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Beroepen

De keuze voor een register wordt bepaald aan de hand van het beroep dat de professional uitoefent. De beroepen zijn ingedeeld in vier groepen die overeenkomen met de technologie registers in de gezondheidszorg.

Technisch Specialist

In het register voor technisch specialisten zijn technische leidinggevende en technische senior beroepen in de gezondheidszorg verzameld. Dit zijn onder andere: technisch adviseurs, technisch coördinatoren, uitvoerend technisch managers, technisch beleidsmedewerkers, projectleiders in de techniek en teamleiders. Bekijk de volledige lijst met functies.

​Technicus

In het register voor technici zijn uitvoerende technische beroepen in de gezondheidszorg verzameld. Dit zijn onder andere: vakmensen in de bouw, elektrotechniek, beveiligingstechniek, communicatietechniek, installatietechniek, gebouwbeheer, energievoorziening en technische beheerders. Bekijk de volledige lijst met functies.

​Technisch Manager

In het register voor technisch managers zijn technische leidinggevende beroepen in de gezondheidszorg verzameld. Dit zijn onder andere: bedrijfsleiders, cluster- & sectormanagers, hoofd van een afdeling en projectleiders. Bekijk de volledige lijst met functies.

​Technische Staf

In het register voor technische staf zijn uitvoerende ondersteunende beroepen en technische staffuncties in de gezondheidszorg verzameld. Dit kunnen hele uiteenlopende functies zijn die variëren van MBO2 niveau tot WO niveau. Dit zijn onder andere: meldpunt medewerker, administratief medewerker, KAM-coördinator en senior stafmedewerker. Bekijk de volledige lijst met functies.