Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Succesvolle eerste event van Young NVTG op 4 juni

Geplaatst op 15-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Op vrijdag 4 juni was het eerste event van de Young NVTG. Het bestuur was live te gast bij het Philips Customer Experience Center in Best en online konden leden en andere geïnteresseerden dit event volgen via Teams. Jessica de Mol en Rob van Lathouwers van Philips namen ons mee langs de diverse innovaties, ontwikkelingen en oplossingen in de gezondheidszorg.

In het ultramoderne centrum werden de deelnemers mee op reis genomen en liet Philips zien hoe zij mensen, gegevens en technologie met elkaar verbinden. Philips benadert de gezondheidszorg als een  “verbonden geheel” en zo maken zij winst en efficiëntie mogelijk en worden innovaties gestimuleerd. Deze innovaties dragen bij aan het verbeteren van de ervaring van de patiënt, het verbeteren van de gezondheidsresultaten, het verlagen van de kosten van de zorg en het verbeteren van de ervaring van zorgverleners. 

Na deze rondleiding was er het woord aan Ewout Buhler. Hij nam de leden mee in de Customer Journey van “het ontwerpen en realiseren van een hybride OK”

Dit is een actuele en veel uitgevoerde activiteit waarbij er samen met de klant, de healthcare professionals, haar business partners en allerlei middelen zoals simulaties, 3D visualisaties en co-creatie tot het meest optimale ontwerp wordt gekomen van hun oplossing. Na zijn presentatie was er nog gelegenheid tot vragen.

Na een afsluitend woordje van het bestuur van Young NVTG konden de borrelpakketjes, die vooraf naar de deelnemers waren gestuurd, geopend worden (mocht dit al niet gebeurd zijn) en werd er met elkaar geproost op het geslaagde event.

Voor een impressie van de rondleiding en het event kijk dan hier.

Het bestuur van Young NVTG hoopt jullie de volgende keer bij een bijeenkomst te mogen ontmoeten!


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst