Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Save the Date - NVTG College 30 september

Geplaatst op 08-07-2021  -  Categorie: Algemeen

NVTG college in Nijkerk op 30 september 2021

Graag biedt de NVTG de mogelijkheid om elkaar na lange tijd weer eens in real life te kunnen ontmoeten, zien en spreken. Uiteraard onder de voorwaarde dat de corona besmettingscijfers deze zomer de gezonde kant op gaan.

Schrijf het op in je eigen agenda: donderdagmiddag 30 september 2021 vindt het NVTG college plaats in het Hart van Holland in Nijkerk. Er zullen geen nieuwe stands aanwezig zijn. We starten met een heerlijke lunch rond 12.00 uur. Daarna volgen twee à drie lezingen over NVTG activiteiten. Ook wordt de NVTG Innovation Award 2022 aangekondigd.

Er wordt afgesloten met oud voetbalcoach Foppe de Haan als keynote speaker. Foppe de Haan leidde voetbalclub Heerenveen naar plaatsing voor de Champions League en Jong Oranje naar twee EK titels. Met Foppe als assistent-coach won het Nederlands elftal met de Oranjeleeuwinnen het EK Voetbal in 2017. Foppe is authentiek in zijn werkwijze en in zijn presentaties. Foppe vertelt over zijn rol als coach in de presentatie: ‘Van een schouderklopje krijgt niemand een blessure’.

Na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken tijdens de borrel en de aansluitende barbecue.

Eind juli volgt de uitnodiging en vanaf die tijd is het mogelijk om je in te schrijven. Houd de website in de gaten!


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst