Ontmoet al je vakgenoten op het NVTG congres 2018

Gepubliceerd op 23 maart 2018
Ontmoet al je vakgenoten op het NVTG congres 2018

De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) organiseert op donderdag 5 april 2018 in de eventlocatie Hart van Holland in Nijkerk weer hét jaarlijkse congres over Technologie in de Gezondheidszorg. Het congresthema is Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording. Het congres is al over twee weken. Je kunt je nog tot woensdag 28 maart inschrijven als deelnemer. Schrijf je snel in.

Het NVTG congres is dé jaarlijkse mogelijkheid om al je vakgenoten weer te ontmoeten. Immers, om in dit digitale tijdperk van internet, e-mail, whatsapp, LinkedIn, etc. een goed persoonlijk netwerk te hebben en verder uit te bouwen moet je elkaar eens in de zoveel tijd ontmoeten en face-to-face kunnen spreken om kennis en ervaringen uit te wisselen. De NVTG biedt je dit platform. We hebben momenteel een actie lopen vanuit oogpunt van ledenwerving om een collega gratis mee te nemen. Als je zelf al NVTG lid bent én bij een zorginstelling werkt en je wilt een collega meenemen die zelf nog geen lid is, dan kan deze collega zich als jouw introducee gratis inschrijven. Op die manier wordt het leuk om samen naar het NTVG congres te gaan.

Permanente Educatie is belangrijk voor jou en je collega’s om je expertise actueel te houden. Wist je dat jouw deelname bij het NVTG congres al 6 punten oplevert in RTG register? Je kunt je op het NVTG congres ter plekke gratis inschrijven bij de RTG stand en op die manier kun jij aantonen dat jij continue bijscholing serieus neemt voor je eigen carrière-ontwikkeling als professional die werkzaam is in de technologie in de gezondheidszorg. Het bijgewerkte sprekersprogramma tref je aan op de volgende pagina.

Holland Water

Holland Water is onze congreshoofdsponsor. Zij maken het mogelijk dat Huub Dubbelman, adviseur van Mercedes een lezing geeft over strategie gestoeld op kennis, vakbekwaamheid en betrokkenheid bij Mercedes én dat het congres wordt afgesloten met een daverende drum act door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk.

Nieuwsgierig naar het volledige sprekersprogramma of wil je meer informatie? Voor al je vragen kun je contact opnemen met de NVTG backoffice via e-mail backoffice@nvtg.nl.