Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Schrijf je nu in voor het NVTG voorjaarscongres, de netwerkavond en de ALV

Geplaatst op 22-03-2022  -  Categorie: Algemeen

NVTG Congres op donderdag 21 APRIL 2022, diner en netwerkavond na ALV op 20 april 2022

Het NVTG congres wordt dit jaar gehouden op donderdag 21 april 2022 in Event locatie Hart van Holland in Nijkerk en duurt de hele dag. De avond er voor organiseren we vanaf 19.00 uur een diner met netwerkborrel met live muziek na afloop van de ALV. Het thema van het congres is “Energietransitie, hoe ver zijn we?” De lezingen staan in het teken van de Energietransitie, uitvoering van de CO2 routekaarten en de nasleep van de coronapandemie. Er zal dit jaar geen bedrijvenmarkt gehouden worden, dus er zijn geen stands. Zet woensdagmiddag 20 april en donderdag 21 april vast in de agenda! De uitnodiging en het sprekersprogramma volgen zo snel mogelijk.

Schrijf je hier in!

 

RTL Nieuws presentatrice Meike de Jong is dagvoorzitter

RTL Nieuws presentatrice en journalist Meike de Jong is onze dagvoorzitter tijdens het NVTG congres. Door haar brede algemene kennis en journalistieke achtergrond is Meike inhoudelijk een sterke dagvoorzitter. Ze maakt zich veel onderwerpen snel eigen en wordt enthousiast over thema’s als energietransitie, economische ontwikkelingen & arbeidsmarkt, transitie in de zorg, technologie, etc. Door haar grondige voorbereiding weet ze het beste uit de deelnemers te halen en weet ze een prettige sfeer neer te zetten. We zien er naar uit om haar te mogen verwelkomen.

 

DE NVTG IS JOUW PERSOONLIJKE NETWERK VOOR KENNISVERBINDING IN DE ZORGSECTOR

De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) is het kennisnetwerk voor het management van technologie en vastgoed in de zorgsector. Als beroepsvereniging ondersteunen wij professionals bij hun werkzaamheden in het strategisch en tactisch management bij een zorginstelling. Dat doen we door het organiseren van activiteiten op het gebied van onze vier kernwaarden : kennisverbinding, persoonlijk netwerken met collega’s en vakgenoten, collectieve belangenbehartiging en het stimuleren van innovatie. Door kennisverbinding brengen onze Instellingsleden en Bedrijfsleden samen de zorgsector vooruit. Zorg dat je er fysiek bij bent tijdens het NVTG congres en borg dat je kennis hebt van trends en ontwikkelingen, ontwikkel jezelf aantoonbaar en vergroot jouw persoonlijke netwerk.


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst