NVTG congres 2018 heeft boeiend sprekersprogramma

Gepubliceerd op 15 maart 2018
NVTG congres 2018 heeft boeiend sprekersprogramma

De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) organiseert op donderdag 5 april 2018 in de eventlocatie Hart van Holland in Nijkerk weer hét jaarlijkse congres over Technologie in de Gezondheidszorg. Het congresthema is Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording. Je kunt je nog steeds inschrijven als deelnemer via www.NVTG.nl.

Het NVTG congres 2018 biedt een boeiend sprekersprogramma. We hebben Claudia Mies van Mies & Partners gecontracteerd als dagvoorzitter. Onderstaand stellen we de line-up van sprekers aan je voor:

Ton Ruikes (1)

Ton Ruikes is voorzitter van de Raad van Bestuur van Ziekenhuis Groep Twente met locaties in Hengelo en Almelo. Tevens is hij ambassadeur van het NVTG Register Technologie Gezondheidszorg (RTG). In zijn lezing wordt bespiegeld hoe hij zijn verantwoording als bestuurder neemt waar het gaat om kwaliteit en veiligheid in zijn zorginstelling.


Jan Reinder (1)

Jan Reinder is creatief denker en mentalist. In zijn presentatie daagt hij het NVTG publiek uit om op een andere manier te denken. Kwaliteit en veiligheid is belangrijk. Door magische effecten te combineren met kennis en humor laat hij je ervaren dat je kunt veranderen hoe je naar je werk en leven kijkt.Mark Gerritsen (1)

Mark Gerritsen is Head of Training bij KLM Flight Academy in Eelde. De luchtvaart is gebonden aan strikte regelgeving en het managen van safety is daarbij van wezenlijk belang. KLM hanteert een aviation Safety Management System (SMS) voor het verlagen van risico’s naar een acceptabel en gecontroleerd niveau. Deze aanvliegroute voor kwaliteit en veiligheid is ook bruikbaar bij Technologie in de Gezondheidszorg.


Loet van Bracht (1)

Loet van Bracht is Hoofd adviesgroep Building Design & Engineering bij Arcadis. Ontwerpprocessen bij advies- en ingenieursbureau Arcadis worden tegenwoordig meer en meer opgebouwd rondom drie pijlers: Systems Engineering, 7D Building Information Modeling en big data in Smart Buildings. Dit heeft een enorm positieve impact op hogere kwaliteit en veiligheid en verantwoording van ontwerp- en bouwprocessen.


Holland Water is onze congreshoofdsponsor. Zij maken het mogelijk dat Huub Dubbelman, adviseur bij Mercedes een lezing geeft over strategie gestoeld op kennis, vakbekwaamheid en betrokkenheid bij Mercedes en dat wij het congres met een daverende drum act gaan afsluiten door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk.

Huub Dubbelman (1)
Cesar Zuiderwijk (1)

Nieuwsgierig naar het volledige sprekersprogramma of wil je meer informatie? Kijk snel op onze website www.NVTG.nl. Voor al je vragen kun je contact opnemen met de NVTG backoffice via email .