Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg
"Door kennisverbinding brengen instellingsleden en bedrijfsleden samen de zorg vooruit"

 

 
nvtg-gebouwen
 
 

Oproep kandidaat-sprekers voor NVTG congres april 2022

Geplaatst op 11-02-2022  -  Categorie: Algemeen

Voor het NVTG congres in april 2022 zijn we op zoek naar sprekers met interessante kennis en expertise die waardevol is om met onze NVTG congresdeelnemers te delen. NVTG heeft zelf een congresthema en een aantal subthema’s benoemd, waar we sprekers op willen uitdagen om op te reageren. Daarom roepen we kandidaten op om een call for papers A4-formulier te downloaden, in te vullen en aan ons toe te sturen vóór 11 maart 2021.

Het thema van dit jaar is “Energietransitie, hoe ver zijn we?”, het congres zal in het teken staan van de Energietransitie, uitvoering van CO2 routekaarten en de nasleep van de coronapandemie. Het congres wordt gehouden op donderdag 21 april 2022 in Theaterzaal van Hart van Holland in Nijkerk. De NVTG biedt professionals en wetenschappers de kans om hun visie te presenteren en hun expertise te delen over onderwerpen die vallen binnen de kaders van het thema van het NVTG Voorjaarscongres 2022.

Het NVTG Voorjaarscongres is een live bijeenkomst die gehouden wordt conform de richtlijnen van Rijksoverheid en RIVM. De rijksoverheid heeft de corona maatregelen versoepeld en het is weer mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren waarbij je elkaar kan zien, horen en spreken. We verwachten daarom dat ons congres net als voorgaande jaren wederom vele bezoekers zal trekken die zich allen verbonden voelen door technologie in de zorg. De leden van de vereniging zijn professionals werkzaam in het strategisch of tactisch management van technologie in zorginstellingen of bij bedrijven die producten of diensten leveren aan de technologie in de gezondheidszorg. Hun werkzaamheden hebben betrekking op het ontwerpen, bouwen dan wel beheren en onderhouden van gebouwgebonden technologie in zorgvoorzieningen in alle branches van de zorgsector.

We zouden het bijzonder waarderen als gegadigden een abstract zouden willen insturen van één pagina voor hun lezing van een half uur, zodat selectie door de NVTG nationale activiteiten commissie kan plaatsvinden en uitnodigingen kunnen worden geformaliseerd.

Meer informatie over de werkwijze en het inschrijfformulier vind je hieronder. 

Informatie call for papers

Inschrijfformulier abstract 2022

 


Plaats een reactie

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst