Holland Water hoofdsponsor NVTG congres 2018

Gepubliceerd op 19 februari 2018
Holland Water hoofdsponsor NVTG congres 2018

Holland Water is gecontracteerd als hoofdsponsor van het NVTG congres 2018. De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) organiseert op donderdag 5 april 2018 het NVTG congres in Nijkerk over het actuele thema Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording waar instellingsleden de laatste jaren steeds vaker en intensiever mee geconfronteerd worden. Dit thema sluit naadloos aan op hetgeen Holland Water de afgelopen jaren predikt op het gebied van drink- en proceswater. Het bedrijf uit Driebergen is marktleider op het gebied van het bestrijden van biofilm en Legionella in drink- en proceswater en heeft stevige nationale en internationale ambities.

Holland Water

De NVTG bestaat uit leden die werkzaam zijn bij zorginstellingen maar telt ook veel leden bij adviseurs, aannemers, installateurs en toeleveranciers die actief zijn in de gezondheidszorg. Holland Water heeft het leeuwendeel van de door haar geplaatste systemen ook bij zorginstellingen zoals ziekenhuizen en woonzorgcentra operationeel. Behalve in Nederland en BelgiŽ levert Holland Water haar Bifiproģ systemen via distribiteurs in landen als ItaliŽ, Polen en de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai bijvoorbeeld is recentelijk nog een aantal zeer grote systemen geleverd aan het Dubai World Trade Center en het cateringbedrijf van de Emirates. Hiernaast is Holland Water erg succesvol met het door haar ontwikkelde Bifiproģ Cool systeem. Dit systeem zorgt er voor dat er geen chemicaliŽn meer gebruikt hoeven te worden in de zogenaamde natte koeltorens. Inmiddels wordt het systeem al jaren met succes toegepast bij ziekenhuizen, voedselproducerende bedrijven en een grote luchthaven. De Bifiproģ Cool voorziet in de toenemende vraag naar milieuvriendelijke en efficiŽnte oplossingen voor de bestrijding van biofilm en Legionella in koeltorens. Waar de NVTG vaak een voorbeeldfunctie vervult op het gebied van kennisdeling en permanente educatie probeert Holland Water letterlijk en figuurlijk de wereld een stukje te verbeteren met haar unieke en in Nederland ontwikkelde systemen. Ook wat betreft het beheersen van de legionellaproblematiek is Nederland koploper. Veel landen zouden hier van kunnen leren en Holland Water kan en wil hier haar steentje in bijdragen.

Holland Water heeft Huub Dubbelman, adviseur van Mercedes-Benz bereid
gevonden om een interessante presentatie te geven op het congres hoe zij invulling en uitvoering hebben gegeven aan de begrippen Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording. Er is opvalland veel gelijkenis met de zorgsector waar het gaat om opleidingen en zelfontwikkeling. NVTG lanceert het RTG, Mercedes-Benz kent al jarenlang een omvangrijk opleidingsprogramma voor haar medewerkers. De presentatie zal een interessante inkijk geven in de wijze waarop Mercedes haar ijzersterke imago hierin weet vast te houden. Het congres zal met een daverende drum act worden afgesloten door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Cesar is, behalve een virtuoze muzikant, ook een fervent Mercedes rijder.

AMBU

Piet Visser, voorzitter NVTG zegt zeer verguld te zijn met Holland Water als hoofdsponsor: ďWij zijn blij met Holland Water en hebben een partij aan ons kunnen binden die dezelfde waarden en normen nastreeft die de NVTG heeft. Met Mercedes-Benz en Cesar Zuiderwijk heeft Holland Water ons in staat gesteld toegevoegde waarde te bieden bij de invulling van het thema.Ē.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
- Victor Pastoor, NVTG bestuurslid PR, Communicatie & Positionering, vpastoor@NVTG.nl
- Leo de Zeeuw, Managing director Holland Water, leodezeeuw@hollandwater.com