Geslaagd NVTG Golf Event 2018

Gepubliceerd op 11 oktober 2018
Geslaagd NVTG Golf Event 2018

Het is bijna een traditie te noemen, want ook dit jaar verliep het NVTG Golf Event onder uitstekende weercondities. Op 28 september verzamelden zich ruim 90 wedstrijdspelers en meer dan 20 deelnemers aan de clinic zich op de baan van De Scherpenbergh in Lieren om deel te nemen aan het golfevenement dat door de sponsors Unica, Sweegers en de Bruijn, Applicom en Joulz aan de leden van de NVTG wordt aangeboden.

Piet Visser, voorzitter NVTG, heette de ruim 100 deelnemers van harte welkom. Ook een special dankwoord voor Wim van Gurp, die al vele jaren borg staat voor een perfecte organisatie van dit NVTG event. Piet gaf bij de opening een korte terugblik over het in uitvoering zijnde NVTG beleid 2020 en nodigde de NVTG leden uit om hierover op 18 oktober op een intervisie middag samen verder te praten.

In een sportieve strijd over 18 holes, speelden de team een wedstrijd ‘Best Ball’. De flight bestaande uit Laurens van Thiel, John Dingenouts, Frans Blom en André van Duin, gingen rond in het netto minst aantal slagen. Zij werden hierdoor eerste en veroverden naast de hoofdprijs ook de wisselbeker die een jaar lang in het bezit van het winnende team blijft.
Overige prestaties die mogen worden genoemd zijn die van Marjolein Rijpkema. Zij sloeg de bal het verste van de deelnemende dames (180 m), maar ook het meest nauwkeurig op de korte afstand: de nearest to the pin. Bij de heren sloeg Frans Blom de longest ball (230 m) en Gijs van Leeuwen de nearest to the pin.

De deelnemers aan de clinic hadden naast de introductie in het golfspel hun eigen competitie. Als beste cliniccer kwam Linda Laugeman naar voren. Over alle onderdelen van de clinic, putten, chippen en nauwkeurig slaan, bleek zij het hoogst te scoren.

Een primeur op deze editie van het Golf Event was dat door de deelnemers gemaakte foto’s per direct konden worden ge-upload, waarna deze in een continue voorstelling in het restaurant werden geprojecteerd. Voor veel deelnemers een feest van herkenning. De technische voorbereiding en uitvoering hiervan was in handen van Piet Visser.

Na afloop was er ruim de tijd om bij te praten, banden aan te halen of nieuwe contacten te leggen. Het borreluurtje liep naadloos over in het warm buffet. Na de prijsuitreiking en het dessert, ging iedereen voldaan huiswaarts.

IMG-20180928-WA0037
IMG-20180928-WA0094
IMG-20180928-WA0021

Het NVTG Golf Event wordt mogelijk gemaakt door ondersteuning en inzet de NVTG-partners

Sponsoren