Benchmark beheer en onderhoud ziekenhuizen en themabijeenkomst Expertgroep ziekenhuizen: duurzaamheid

Gepubliceerd op 19 februari 2019
Benchmark beheer en onderhoud ziekenhuizen en themabijeenkomst Expertgroep ziekenhuizen: duurzaamheid

Weet u precies hoe uw ziekenhuis presteert? Hoe verhouden uw prestaties in beheer en onderhoud zich eigenlijk tot andere ziekenhuisinstellingen?
Deelnemen aan de benchmark beheer en onderhoud 2019 van Quadrance, is dé manier om inzicht te krijgen in de kwaliteit en kosten van uw ziekenhuisinstelling. De benchmark levert u tal van concrete verbeterpunten voor beheer en onderhoud. De themabijeenkomst Expertgroep ziekenhuizen speelt in op het delen en ontwikkelen van informatie op het gebied van beheer en onderhoud binnen de ziekenhuizen.

Meedoen loont

Met uw deelname heeft u niet alleen een krachtig vergelijkingsinstrument in handen, maar wordt u tevens uitgenodigd voor een exclusieve bijeenkomst met alle deelnemers waar de resultaten worden
gepresenteerd. De bijeenkomst zal plaatsvinden op 13 juni 2019 in het Flevoziekenhuis te Almere.

Sprekers tijdens deze dag zijn:

Cathy van Beek, Kwartiermaker duurzame zorg voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Cathy heeft onder meer bestuursfuncties bekleedt bij de Nederlandse Zorg Autoriteit en diverse ziekenhuizen. Cathy zal u inspireren op het gebied van duurzaamheid en desgewenst op basis van uw vragen richting geven!

Joke Wymenga, Hoofd technische dienst in het Flevoziekenhuis. Joke zal vertellen over de innovatieve realisatie van het nieuwbouw OK-complex.

Niet twijfelen. Gewoon doen.

Wilt u meer informatie over de benchmark of uw deelname bevestigen? Neem dan contact met ons op via . De kosten voor deelname aan de benchmark en de benchmarkbijeenkomst bedragen € 795,- excl. BTW.

Hoe meer instellingen meedoen, hoe waardevoller het vergelijkingsinstrument. Meld u aan! Samen versterken wij elkaar. Het is ook mogelijk om u alleen voor de benchmark of de themabijeenkomst op te geven.

Met vriendelijke groet,

Quadrance en de adviesraad Expertgroep ziekenhuizen: Marcel Barendregt (JBZ), Hennie van Pinxteren (Meander), Jochem Pluijmackers (Isala)