Als NVTG-lid draag je bij aan betere zorg en maak je direct gebruik van:

  • Toegang tot een groot netwerk van technische professionals in de zorg
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden 
  • Zakelijke kansen
Word nu ook lid!

LedencategorieŽn

Instellingsleden

Instellingsleden zijn (technisch) facility professionals daadwerkelijk werkzaam in een instelling voor de gezondheidszorg. Zij bekleden daar managementfuncties met verantwoordelijkheid voor het gehele vakgebied of technische onderdelen daarvan.

Bedrijfsleden

Bedrijfsleden zijn vertegenwoordigers van bedrijven die facilitaire producten en diensten leveren aan instellingen van de gezondheidszorg. Het aantal bedrijfsleden binnen de NVTG is statutair gelimiteerd.

Bijzondere leden

Leden benoemd door het hoofdbestuur, die op basis van hun positie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verenigingsdoelstellingen.

Ereleden

Leden met een langdurige betrokkenheid en een buitengewone verdienste voor de vereniging kunnen door het bestuur aan de algemene ledenvergadering worden voorgedragen voor het erelidmaatschap. De benoeming als erelid geschiedt voor het leven.

Seniorleden

Instellingsleden en bedrijfsleden die hun dienstverband door pensionering of vervroegde uittreding beŽindigen kunnen desgewenst als seniorlid deel blijven nemen aan de activiteiten van de vereniging.

Studieleden

Studieleden zijn studenten die aan een opleiding volgen op HBO en WO niveau. Dit betreft opleidingen in de breedste zin van het woord en met een link naar de gezondheidszorg in de zin van techniek, vastgoed, gebouwbeheer, realisatie, etc.