Lid worden

Netwerk NVTG

Als NVTG-lid draag je bij aan betere zorg en maak je direct gebruik van:

  • Toegang tot een groot netwerk van technische professionals in de zorg
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
  • Zakelijke kansenLedencategorieŽn

Er zijn verschillende leden actief binnen de NVTG, dit zijn:

Instellingsleden
Instellingsleden zijn (technisch) facility professionals daadwerkelijk werkzaam in een instelling voor de gezondheidszorg. Zij bekleden daar managementfuncties met verantwoordelijkheid voor het gehele vakgebied of technische onderdelen daarvan.

U wordt instellingslid wanneer u werkzaam bent in de gezondheidszorg op het gebied technisch facilitair management. Functie waar u hierbij aan moet denken zijn:
- Manager Techniek
- Directeur vastgoed
- Hoofd technische dienst
- Manager Vastgoed
- Unithoofd/Sector manager (bouw, elektrotechniek, werktuigbouwkundig, etc.)
- Projectmanager/Projectleider/Programma manager

Voorwaarde is dat u werknemer bent bij een instelling in de cure of de care sector van de gezondheidszorg.

Wanneer u zich aanmeld als instellingslid en voldoet aan de voorwaarden wordt u direct lid.

Lichtblauwe balk

Bedrijfsleden
Bedrijfsleden zijn vertegenwoordigers van bedrijven die facilitaire producten en diensten leveren aan instellingen van de gezondheidszorg. Het aantal bedrijfsleden binnen de NVTG is statutair gelimiteerd.

U wordt bedrijfslid wanneer u werkzaam bent bij een bedrijf wat toeleverancier is of adviseert aan instellingsleden zoals hierboven omschreven.
Functies waar u aan moet denken zijn:
- Directeur
- Vestigingsleider
- Accountmanager
- Consultant
- Business Unit Manager
Werkzaam bij een installatiebedrijf, aannemer, technisch adviesbureau, productleverancier etc.

Wanneer u zich aanmeld als bedrijfslid zal dit worden beoordeeld of u voldoet aan alle voorwaarden. Daarnaast wordt bepaald of er ruimte is voor een bedrijfslid. De verhouding tussen instellingsleden en bedrijfsleden moet namelijk altijd 50% + 1 instellingsleden zijn t.o.v. het aantal bedrijfsleden.

Wanneer u echter bij uw aanmelding een instellingslid aandraagt die lid wordt, uw lidmaatschap ook direct wordt geaccepteerd.  Dit dient vooraf te worden afgestemd door een mail te sturen naar

Lichtblauwe balk

Studieleden
Studieleden zijn studenten die aan een opleiding volgen op HBO en WO niveau. Dit betreft opleidingen in de breedste zin van het woord en met een link naar de gezondheidszorg in de zin van techniek, vastgoed, gebouwbeheer, realisatie, etc.

Wanneer je een HBO of universitaire studie volgt, affiniteit hebt met techniek en interesse in de gezondheidszorg. Dan kun je junior lid worden.

Studies waar aan gedacht moet worden zijn:
- bouwkunde
- technische opleiding elektrotechniek of werktuigbouwkundig
- technische bedrijfskunde
- facility management
- architectuur

Dit betekend dat je kunt deel nemen aan alle NVTG activiteiten tegen een sterk gereduceerd tarief.
Voor meer informatie neem contact op door een mail te sturen aan

Lichtblauwe balk

Bijzondere leden
Leden benoemd door het hoofdbestuur, die op basis van hun positie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verenigingsdoelstellingen.

Ereleden
Leden met een langdurige betrokkenheid en een buitengewone verdienste voor de vereniging kunnen door het bestuur aan de algemene ledenvergadering worden voorgedragen voor het erelidmaatschap. De benoeming als erelid geschiedt voor het leven.

Seniorleden
Instellingsleden en bedrijfsleden die hun dienstverband door pensionering of vervroegde uittreding beŽindigen kunnen desgewenst als seniorlid deel blijven nemen aan de activiteiten van de vereniging.

Lichtblauwe balk

Actie!

Instellingsleden
Wanneer u op dit moment lid wordt is dit gedurende het lopende jaar GRATIS voor instellingsleden!

Voorwaarde daar is dat u minimaal 2 jaar lid bent. Daarbij is het lopende jaar gratis en het volgende jaar betaald u de geldende contributie. 

Pluimen-logo-2009-160

Daarnaast ontvangt u een pluim als welkomstgeschenk. Deze pluim is inwisselbaar voor een uniek geschenk naar keuze. Klik op het logo aan de rechterkant voor meer informatie.