ZORG.tech Congres 2019: Wat kan ZORG.tech leren van de industrie?

Datum: 24 Mei 2019 | 19:00 - 19:30
Locatie: BRUSSELS KART EXPO, Alfons Gossetlaan 9 - 1702 Groot-Bijgaarden, BelgiŽ

Op 24 mei 2019 houdt onze Belgische zustervereniging Zorg.tech hun jaarlijkse congres.
Om dit 30ste congres een extra internationaal tintje te geven nodigen zij alle instellingsleden van de NVTG uit om hieraan gratis deel te nemen.
Als bestuur van de NVTG vinden wij dit een zeer loyaal gebaar en gezien het thema van het congres draagt dit ook bij aan de pijlers van de NVTG.

Klik hier om de uitnodiging van het Zorg.tech congres te bekijken. 

Indien u wenst deel te nemen kunt u zich bij de backoffice aanmelden tot 13 mei 2019.

Over het Zorg.tech Congres

Het ziekenhuis, het woonzorgcentrum, … dat is toch geen fabriek? Neen, en dat willen we ook niet. In onze zorginstellingen staat de mens centraal: zowel patiënt/resident, bezoeker, dokter, leverancier als personeelslid hebben hun plaats of taak in het allesomvattende zorgproces. In dit raderwerk van personen en diensten spelen de mensen van onze technische diensten een belangrijke rol, die mee bepalend is voor het uiteindelijke zorgresultaat.

Waarom zou dat in de industrie anders zijn? De “zorg” wordt nog steeds als de zachte sector beschouwd, maar in de technische diensten van diezelfde zorg moeten we omgaan met de harde realiteit. Beperkte of geen budgetten, tekort aan geschoold personeel, deadlines, noodprocedures, accreditaties: het is dagelijkse kost geworden. Hoe kunnen we omgaan met deze snelle veranderingen?

We vragen het aan mensen uit de industrie. Hoe doen zij het? Waarin verschilt de zorg van de industrie of juist niet?

Daarnaast brengen we ervaringen van eigen ZORG.tech leden, in een vroeger leven actief in de industrie. Hoe kijken zij aan tegen de dagelijkse realiteit in de zorg, en in hoeverre kunnen zij in hun huidige werkomgeving de vroeger opgedane kennis nuttig gebruiken of toepassen?

ZORG.tech wil jullie tonen hoe het er aan de andere kant aan toegaat, of is er misschien geen andere kant? Dit kan perfect op ons 30ste congres met bijhorende vakbeurs waar we meer dan 170 enthousiaste frma’s aan u voorstellen. Dit in het aangename maar ook speciale kader van BRUSSELS KART EXPO in Groot-Bijgaarden op vrijdag 24 mei 2019. Jullie treinticket word je terugbetaald, en we zorgen voor een shuttle-dienst van en naar Brussel-Noord.

Niet meer weg te denken is de voorafgaande donderdagavond-happening op 23 mei 2019, dit jaar in SALONS WAERBOOM in Groot-Bijgaarden. Hier bieden we in een Vlaams-Brabants bourgondische setting vanaf 19.00 u een social event aan met muziek, BBQ en veel gelegenheid tot netwerken. Voor onze leden en hun partner voorzien we een gratis hotelkamer, zolang de voorraad strekt.