Themabijeenkomst, 5 juni 2019

Datum: 5 Juni 2019 | 13:00 - 17:00
Locatie: KPN Digital Dutch Xperience, Röntgenlaan 75, 2719 DX Zoetermeer
Regio: Regio West

Graag nodigen wij jullie uit voor de KPN Digital Dutch Xperience op woensdag 5 juni van 13.00 tot 17.00 uur in Zoetermeer.
 
Introductie 5G in de zorg, wat is de impact
Digitalisering biedt ons veel kansen, zoals het optimaliseren van processen, beter samenwerken en efficiency. Maar het brengt ons ook een voortdurend veranderende wereld, die van onszelf, maar ook die om ons heen. Wat betekent de digitalisering voor de zorg? Zo zal de introductie van het 5G netwerk een behoorlijke impact hebben op de intramurale en extramurale zorg, maar wat betekent dit voor de instellingen? Wat levert ons het LoRa?
 
Tijdens deze maatwerk Xperience werpen we samen met experts een blik in de toekomst en zullen we worden geïnspireerd en uitgedaagd, want in een co-creatiesessie gaan we ook zelf aan de slag en zullen we een antwoord proberen te formuleren op de vraag:
 
“Wat is de visie van de NVTG op hospital@home?”
 
Er wordt helder gemaakt hoe wij de benefits van de digitalisering optimaal kunnen inzetten en benutten. We zullen op inspirerende wijze meegenomen worden in de ontwikkelingen van digitale technieken in de zorg en gaan we naar huis met een road-map, visie of een idee voor een nieuw te ontwikkelen concept.

Programma:
13.00 - 13.30 uur    Ontvangst met lunch
13.30 - 16.30 uur    KPN Digital Dutch Xperience
16.30 - 17.00 uur    Afsluiting en borrel

De locatie is Röntgenlaan 75 in Zoetermeer. Dit is gelegen naast NS Station Zoetermeer.
 
Let op: In verband met de inrichting van de ruimte is het wenselijk om de Xperience te bezoeken met maximaal 20 deelnemers. Daarom is inschrijven noodzakelijk.

Een korte inspirerende film is te vinden op www.kpn.com/ddx

RTG studiepunten

logo-rtg

Voor deze bijeenkomst wordt accreditatie aangevraagd bij het RTG register.
Zodra beoordeling bekend is, wordt het toegekende aantal PE-punten hier vermeld.


 

Inschrijfformulier