Bouw en ontwikkeling van kennisplatform

Datum: 24 Mei 2018 | 14:00 - 19:30
Locatie: ETZ leanplein Tilburg
Regio: Regio Zuid
Bouw en ontwikkeling van kennisplatform

Het bouwen en ontwikkelen van een cure techniek platform. Er bestaan al veel platforms, maar niet in de techniek over de toekomst van onze zorg.

Nieuwe ontwikkelingen in de zorg worden vaak in eigen organisaties en met hulp van buitenaf gerealiseerd. Regio Zuid is met verschillende ziekenhuizen gaan onderzoeken wat de behoeftes zijn van de organisaties. Organisaties lopen vaak vast, worden verkeerd geadviseerd of nemen wellicht een verkeerde afslag. Door overheden worden de kosten van ziekenhuizen en de regelwetgeving telkens verandert waardoor er meer kennis en knowhow nodig is in een kortere tijd. De regio gaat samen met u een kennisdelingsplatform opbouwen waarbij uw input van groots belang is.

Het platform zal in de toekomst een grondlegger zijn om makkelijker, sneller en met minderkosten de techniek van de cure sectoren op niveau te houden en naar een hoger level te brengen.

Hoe we dit doen? Met partners, u dus en het onderwijs, van middelbaar tot en met universitair onderwijs, met onderzoeksinstellingen en overheden. Het bedrijfsleven zal in een later stadium aan kunnen schuiven, als het platform door u is opgezet en functioneert.

Datum: donderdag 24 mei 2018
Tijd: 14.00 uur - 19.30 uur
Locatie: ETZ (ziekenhuis) Tilburg
Voorzitter: Paul Kolsters, ETZ
Gastsprekers: u zelf en presentatie van een datacarrier.
Maximaal 80 deelnemers, dus vol = vol.

Inschrijven

Houd er rekening mee dat er mogelijk foto's kunnen worden gemaakt en dat deze gebruikt kunnen worden voor NVTG communicatie-uitingen.