NVTG Voorjaarscongres

Datum: 5 April 2018 | 8:00 - 20:00
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

De Nederlandse Vereniging voor Technologie in de Gezondheidszorg (NVTG) organiseert op donderdag 5 april 2018 in de eventlocatie Hart van Holland in Nijkerk weer hét jaarlijkse congres over Technologie in de Gezondheidszorg. Het congresthema is Kwaliteit, Veiligheid en Verantwoording.

Sprekersprogramma     Inschrijven     Q&A standhouders

Claudia Mies - Profielfoto2

De NVTG heeft Claudia Mies gevraagd als dagvoorzitter van het NVTG congres 2018 mede op initiatief van NVTG Regio Noord en onze NVTG Regiovoorzitter Zuid. Claudia Mies werkt als professioneel dagvoorzitter, trainer, gespreksleider en coach vanuit haar eigen bureau Mies & Partners in Breda.

Waar de NVTG inzet op permanente educatie van professionals in het Register Technologie Gezondheidszorg (RTG), is het bedrijf Mies & Partners door CRKBO gecertificeerd als opleidingsinstelling, door NOvA geaccrediteerd als opleidingsinstelling ten behoeve van het onderhouden van de vakbekwaamheid van advocaten Permanente Opleiding en door Brancheorganisatie PBI geaccrediteerd in het kader van Permanente Educatie voor Bewindvoerders Beschermingsbewind. Mies & Partners snapt dus het belang van permanente educatie van professionals. Het was voor de NVTG een logische stap om Claudia Mies als dagvoorzitter aan het NVTG congres te koppelen. De stijl die Claudia hanteert als dagvoorzitter is het creëren van een prettige sfeer op een congres, de link leggen tussen lezingen, de verbinding naar elkaar als congresdeelnemers brengen en de presentaties reflecteren op het dagelijkse werk van de NVTG-leden, kortom het analyseren en het benoemen van what’s in it for me.

Holland Water is onze congreshoofdsponsor. Zij maken het mogelijk dat wij in het sprekersprogramma een presentatie kunnen opnemen van Huub Dubbelman, adviseur van Mercedes-Benz over auto’s, bestelwagens, ambulances en Formule 1. Het congres zal met een daverende drum act worden afgesloten door Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk. Cesar is, behalve een virtuoze muzikant, ook een fervent Mercedes rijder.

Foto Cesar Zuiderwijk - 2 cesar-2
Holland Water