Voorjaarscongres 2019

NVTG-leden staan de komende jaren voor een uitdaging. De samenleving vergrijst en heeft te maken met krimpende budgetten, technologische vooruitgang die steeds meer mogelijk maakt, een veranderende behoefte/verwachting van zorgconsumenten en een groter wordende invloed van zorgverzekeraars. Daarnaast worden we geconfronteerd met een mondiale trend die onze eigen dagelijkse agenda steeds dominanter gaat beÔnvloeden, de energietransitie: onafwendbaar, onontkoombaar en onacceptabel om je niet op voor te bereiden. De kosten van niet-handelen zullen ons als burger te hoog worden en de zorgsector zal dat gaan merken terwijl we graag samen de zorg vooruit willen helpen.

Om het hoofd te bieden aan genoemde maatschappelijke trends zal de impact van technologie steeds belangrijker worden en zo dus ook het lobbyen voor en managen van het verduurzamen van bouwgerelateerde processen. Energieneutrale technologie als basisfunctie voor het borgen van comfort in een gebouw maar ook als middel voor het verlenen van zorg aan patiŽnten en cliŽnten.

Diederik Samsom

Niet voor niets heeft het NVTG Voorjaarscongres 2019 het thema "Energietransitie betekent investeren en innoveren". Op donderdag 11 april 2019 zal tijdens het NVTG Voorjaarscongres aandacht worden gegeven aan het verduurzamen van bouwgerelateerde processen en de aanstaande energietransitie.
Inmiddels is het sprekersprogramma definitief. Naast Diederik Samsom, oud-politicus en voorzitter Klimaattafel Gebouwde omgeving, hebben we ook keynote speaker Cathy van Beek en een duopresentatie van MUMC & RoyalhaskoningDHV.

Cathy van Beek


Cathy van Beek
is kwartiermaker Duurzame zorg bij Ministerie van VWS en was voorheen lid Raad van Bestuur bij het Radboud UMC. Tijdens het congres gaat zij in op de Energietransitie m.b.v. Green Deal Zorg en Routekaart Zorg.Peter Webers, manager techniek bij facilitair bedrijf van Maastricht UMC+ en Gerard Jansen, adviseur integrale concepten van RoyalHaskoningDHV verzorgen samen een presentatie over Innovatieve revitalisering van de energieopwekking in het Maastricht UMC+.

Tevens hebben we een echte energietransitieman als dagvoorzitter. Hierover maken we volgende week meer bekend.

De inschrijving voor het congres verloopt via de website. Als je vůůr 23 maart inschrijft, kun je gebruik maken van een aantrekkelijk Early bird-tarief. De korting van het Early bird-tarief kan oplopen tot Ä 30,-. Meld je dus vandaag nog aan voor het NVTG Voorjaarscongres!

Wacht dus niet langer en schrijf je in via onderstaande button:

SCHRIJF JE METEEN IN!

Het congres vindt plaats in Conference Centre Koningshof, Locht 117 in Veldhoven.

Bedrijfslid?

Bekijk hier de sponsormogelijkheden of meld je aan voor een bedrijfsstand.
Sponsormogelijkheden

Aanmelden als standhouder