NVTG Najaarscollege

Datum: 4 Oktober 2018
Locatie: Hart van Holland, Nijkerk

Tijdens deze middag staat kennisdelen en netwerken centraal. Houd de website en je mail in de gaten.

Nederland wil van het gas af in 2030! Wij geven gas op het proces, maar wie gaat dat betalen?
Deze energietransitie raakt het werk van veel NVTG leden, maar hoe komen wij in de positie om dit technisch daadwerkelijk uit te voeren? Schrijf je in voor het NVTG Najaarscollege op donderdagmiddag 4 oktober.

In de nabije toekomst staan een aantal belangrijke duurzame uitdagingen op de nationale agenda waar NVTG leden in hun dagelijks werk op moeten anticiperen, waaronder het voornemen dat in 2030 alle gebouwen in Nederland van het Gronings gas af gaan. Daarnaast zullen we een energietransitie moeten ondergaan als we in 2050 willen voldoen aan het terugdringen van CO2. Kortom, maatregelen waar veel voorbereidingen aan vooraf gaan en waar ook nog veel onduidelijkheden zijn.

We bieden tijdens het NVTG Najaarscollege naast interessante sprekers ook een paneldiscussie met diverse stakeholders en proberen zo tijdens het NVTG Najaarscollege grip te krijgen op de aanpak van deze complexe vraagstukken en in welk tempo we deze transitie moeten ondergaan. Het congres vindt plaats in het Hart van Holland, Berencamperweg 4 in Nijkerk.

Klik hier voor het programma

Inschrijven via de website is niet meer mogelijk. Wil je toch graag bij de bijeenkomst zijn? Neem dan even contact op met de NVTG Backoffice via backoffice@nvtg.nl.