NVTG Golf Event 2019

Datum: 27 September 2019
Locatie: Golfbaan De Scherpenbergh in Lieren
NVTG Golf Event 2019

Het traditionele NVTG Golf Event zal in 2019 plaatsvinden op vrijdag 27 september. Dit jaarlijkse evenement is een netwerkbijeenkomst bij uitstek en fantastisch voor zowel ervaren golfers, als mensen die nog nooit gegolfd hebben. Ook dit jaar zal het evenement weer plaatsvinden op Golfbaan De Scherpenbergh in Lieren (bij Apeldoorn).

Netwerken
Ook deze editie van het NVTG Golf Event biedt weer een uitstekende kans elkaar informeel te ontmoeten om bij te praten over sportieve, persoonlijke en, desnoods, zakelijke aangelegenheden. Kortom een prima gelegenheid tot netwerken op meerdere gebieden.

Wedstrijdvorm
Bij uw inschrijving kunt u aangeven of u deel wilt nemen aan de wedstrijd of dat u de clinic wilt volgen. De wedstrijd wordt gespeeld in flights van 4, de wedstrijdvorm is Texas Scramble (best ball) met handicapverrekening. Het wedstrijdreglement ontvangt u aan de inschrijftafel.

Golfclinic
Naast de wedstrijdvorm, wordt er ook nu weer een uitgebreide golfclinic georganiseerd. In de clinic maakt u kennis met het spelen van golf. U maakt niet alleen kennis met het spel op de oefenbaan, maar speelt ter afsluiting van de lessen een onderlinge wedstrijd op de kleine baan van De Scherpenbergh. De drie beste spelers van de clinic (ter beoordeling van de begeleidende pro’s) ontvangen de prijzen voor ‘Beste deelnemer aan de Clinic’. Daarom worden bij deze ook de niet-golfers onder ons van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze dag.

Fotostream
Het lijkt de organisatie een leuk idee om aan het einde van de middag foto’s te projecteren die gedurende de wedstrijd of clinic door de deelnemers zelf zijn gemaakt. Daartoe vragen wij u om uw mobiel telefoonnummer, dat wordt ingevoerd in een (tijdelijke) Whatsapp-groep waarnaar u de foto’s eenvoudig kunt uploaden. Na afloop wordt de Whatsapp-groep opgeheven en alle data vernietigd. Meedoen uitsluitend op vrijwillige basis.

Dagprogramma
Naast de wedstrijd en de clinic, mag u rekenen op koffie bij de ontvangst, een lunch, borreluurtje, en tot slot het warm buffet. De prijsuitreiking vindt tijdens het buffet plaats.

Inschrijven

Aanmelden voor het NVTG Golf Event kan uitsluitend via onderstaand inschrijfformulier. U krijgt per ommegaande een bevestiging van uw inschrijven op het mailadres dat u heeft ingevuld. Medio september ontvangt u de definitieve uitnodiging met nadere gegevens over tijd, plaats, dagindeling, enz.

Inschrijfformulier

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de NVTG.
Klik hier voor het privacystatement van de NVTG.