NVTG Golf Event

header golf

Het jaarlijkse NVTG Golf Event is een netwerkbijeenkomst bij uitstek. Golfen staat centraal op deze dag die de plaatsvindt op golfbaan De Scherpenbergh in De Lieren (bij Apeldoorn), en het is voor zowel ervaren golfers als mensen die nog nooit gegolfd hebben een prachtige aangelegenheid. Het allerbelangrijkste van het NVTG Golf Event is echter de uitstekende gelegenheid om in een schitterende omgeving collega’s en relaties in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.

Het traditionele NVTG Golf Event zal in 2020 plaatsvinden op .......*
* de datum wordt op een later moment bekend gemaakt.  

Het NVTG Golf Event wordt gehouden sinds 2002. Elk jaar schrijven zich ruim 100 belangstellenden in. Een deel van de deelnemers kan zich ervaren golfers noemen. Elk jaar zijn er ook veel deelnemers die zich inschrijven voor een clinic. 

Netwerken
Het NVTG Golf Event biedt een uitstekende kans om elkaar informeel te ontmoeten om bij te praten over sportieve, persoonlijke en -desnoods- zakelijke aangelegenheden. Kortom, een prima gelegenheid tot netwerken op meerdere gebieden!

de scherpenberghGolfclinic
Naast een golfwedstrijd, wordt er vaak een uitgebreide golfclinic georganiseerd. In de clinic maakt u kennis met het spelen van golf. U maakt niet alleen kennis met het spel op de oefenbaan, maar speelt ter afsluiting van de lessen een onderlinge wedstrijd op de kleine baan van De Scherpenbergh. Niet-golfers worden daarom ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag.

  
 Het NVTG Golf Event wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning en inzet van:

Sponsoren NVTG Golf Event 2019