NVTG Golf Event

header golf

Het jaarlijkse NVTG Golf Event is een netwerkbijeenkomst bij uitstek. Tijdig inschrijven is bijna een vereiste om deel te kunnen nemen aan de wedstrijden of aan de clinic. Golfen staat centraal op deze dag die de laatste jaren plaatsvindt op golfbaan De Scherpenbergh in De Lieren (bij Apeldoorn). Het allerbelangrijkste van het NVTG Golf Event is echter de uitstekende gelegenheid om in een schitterende omgeving collegaís en relaties in een ongedwongen sfeer te ontmoeten.

Het NVTG Golf Event wordt gehouden sinds 2002. Elke jaar schrijven zich ruim 100 belangstellenden in. Een deel van de deelnemers kan zich ervaren golfers noemen. Elk jaar zijn er ook veel deelnemers die zich inschrijven voor een clinic.

Dit jaar wordt het NVTG Golf Event georganiseerd op vrijdag 29 september 2017. Dit jaarlijkse evenement is een netwerkbijeenkomst bij uitstek en fantastisch voor zowel ervaren golfers, als mensen die nog nooit gegolfd hebben. Ook dit jaar zal het evenement weer plaatsvinden op Golfbaan De Scherpenbergh in De Lieren.

Netwerken
Ook deze editie van het NVTG Golf Event biedt weer een uitstekende kans elkaar informeel te ontmoeten om bij te praten over sportieve, persoonlijke en, desnoods, zakelijke aangelegenheden. Kortom een prima gelegenheid tot netwerken op meerdere gebieden.

de scherpenbergh

Golfclinic
Naast de golfwedstrijd, wordt er ook nu weer een uitgebreide golfclinic georganiseerd. In de clinic maakt u kennis met het spelen van golf. U maakt niet alleen kennis met het spel op de oefenbaan, maar speelt ter afsluiting van de lessen een onderlinge wedstrijd op de kleine baan van De Scherpenbergh.
Daarom worden bij deze ook de niet-golfers onder ons van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze dag.

Dagprogramma
Naast de wedstrijd en de clinic, mag u rekenen op koffie bij de ontvangst, een lunch, borreluurtje, en tot slot het warm buffet. De prijsuitreiking vindt tijdens het buffet plaats.

Inschrijven

Inschrijftermijn is verlopen. Inschrijven is niet meer mogelijk.Het NVTG Golf Event 2017 wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning en inzet van:

Sponsoren NVTG Golf Event 2017