NVTG Voorjaarscongres 2019

Datum: 11 April 2019
Locatie: NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven

Op donderdag 11 april 2019 vindt het NVTG Voorjaarscongres plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Het congresthema van dit jaar is "Energietransitie betekent investeren en innoveren".

NVTG-leden staan de komende jaren voor een uitdaging. De samenleving vergrijst en heeft te maken met krimpende budgetten, technologische vooruitgang die steeds meer mogelijk maakt, een veranderende behoefte/verwachting van zorgconsumenten en een groter wordende invloed van zorgverzekeraars. Daarnaast worden we geconfronteerd met een mondiale trend die onze eigen dagelijkse agenda steeds dominanter gaat beÔnvloeden, de energietransitie: onafwendbaar, onontkoombaar en onacceptabel om je niet op voor te bereiden. De kosten van niet-handelen zullen ons als burger te hoog worden en de zorgsector zal dat gaan merken terwijl we graag samen de zorg vooruit willen helpen.

Om het hoofd te bieden aan genoemde maatschappelijke trends zal de impact van technologie steeds belangrijker worden en zo dus ook het lobbyen voor en managen van het verduurzamen van bouwgerelateerde processen. Energieneutrale technologie als basisfunctie voor het borgen van comfort in een gebouw maar ook als middel voor het verlenen van zorg aan patiŽnten en cliŽnten.

Niet voor niets heeft het NVTG Voorjaarscongres 2019 het thema "Energietransitie betekent investeren en innoveren". Op donderdag 11 april 2019 zal tijdens het NVTG Voorjaarscongres aandacht worden gegeven aan het verduurzamen van bouwgerelateerde processen en de aanstaande energietransitie.
De congrescommissie heeft een mooi sprekersprogramma samengesteld.
Naast Diederik Samsom, oud-politicus en voorzitter Klimaattafel Gebouwde omgeving, hebben we ook keynote speaker Cathy van Beek en een duopresentatie van MUMC & RoyalhaskoningDHV.

BEKIJK HIER HET VOLLEDIGE SPREKERSPROGRAMMA

RTG studiepunten

logo-rtg

Deelname aan deze bijeenkomst geeft 6 PE-punten.
(mits ingeschreven in RTG, www.rtgregister.nl)

 

Bedrijfslid?

Bekijk hier de sponsormogelijkheden of meld je aan voor een bedrijfsstand.
Sponsormogelijkheden
Aanmelden als standhouder