NVTG Regio Oost - Regiobijeenkomst 2017 geannuleerd!!

Datum: 7 September 2017 | 13:30 - 18:00
Locatie: Het Arsenaal 1309, Kloosterstraat 15, 6981 CC, Doesburg
Regio: Regio Oost
NVTG Regio Oost - Regiobijeenkomst 2017 geannuleerd!!

In verband met de lage opkomst is deze bijeenkomst geannuleerd!

2de bijeenkomst NVTG Regio Oost geannuleerd!

Helaas bleek het aantal aanmeldingen dusdanig laag dat besloten is de bijeenkomst te annuleren.
Wij zullen zo spoedig mogelijk een alternatieve datum aangeven.

Locatie Het Arsenaal 1309

Ooit gesticht in 1309 als nonnenklooster heeft dit gebouw ook gediend als wapenopslag, schuilplaats, woonruimte, antiekhandel, enz.. Er is nu o.a. een restaurant, Grand café, Filmzaal, wijnkoperij en whisky-winkel te vinden. Er is nog veel uit deze rijke historie te bewonderen.
Na het beklimmen van een unieke trap (de lift kan ook) is de Filmzaal op de eerste verdieping de locatie voor onze bijeenkomst. Na afloop hiervan is er gelegenheid in het Grand Café om te netwerken en te genieten van een drankje en een "walking dinner" met biologisch verantwoorde gerechten bereid door de chef.
Parkeren kan:
- direct achter het Arsenaal; adres Kloostertuin. De parkeerkosten zijn € 0,90 per uur
- op de Bleek, Turfhaven en Mauritsveld; gratis maar 5 minuten lopen.

Kernteam Regio Oost

Tijdens de voorgaande kernteambijeenkomst heeft voorzitter Gert Ligtenberg aangegeven dat het voor hem, door de grote hoeveelheid werk voor Carinova en door zijn onlangs gestarte opleiding, niet meer mogelijk is het voorzitterschap van Regio Oost op zich te nemen. Na het polsen van een aantal leden van Regio Oost is Erik Boswinkel van het Revalidatiecentrum het Roessingh bereid gevonden het voorzitterschap over te nemen.
Het kernteam bestaat nu uit Erik Boswinkel, Jan Engbers, Jacco Thibaudier, Lucien Dop en Herman Jansen. Het Kernteam zal aangevuld worden met wisselende leden die kennis hebben van verschillende aspecten binnen de Cure & Care en een verfrissende invloed hebben op inhoud en organisatie van NVTG Regio Oost bijeenkomsten.
Waar ligt u wakker van? Laat het ons weten! Vooral instellingsleden zijn noodzakelijk om actuele en innovatieve onderwerpen op een inspirerende manier te belichten.

Filmzaal-Arsenaal
Grand cafe