Knowing You Better, 28 februari 2019

Datum: 28 Februari 2019 | 12:00 - 14:00
Regio: Regio West

Graag nodigen wij jullie uit voor de eerste KYB van 2019!

Gastheren van deze bijeenkomst zijn Renť van Ettinger, Adjunct Directeur CommerciŽle zaken Van Dorp Installaties en Klaas Noorlander, Algemeen Directeur Van Galen Klimaattechniek.

Het onderwerp van deze KYB is het Opragon ventilatiesysteem. Dit ventilatie systeem is geÔnstalleerd in meer dan 100 ziekenhuizen in ScandinaviŽ en enkele in Nederland. Het Opragon systeem werkt op basis van een temperatuur verschil (1,5℃) tussen de ingeblazen lucht komend uit het Opragon systeem en haar omgeving. De omgeving word op temperatuur gehouden door de periferie airshowers. Zowel rondom de OK tafel als in het "periferie gebied'' worden airshowers voorzien van HEPA gefilterde lucht.

Sprekers op deze dag zijn:

Klaas Noorlander, Algemeen Directeur Van Galen Klimaattechniek, geeft een korte inleiding over het project Flevo Ziekenhuis.
Marco Baroni, van Avidicare, zal een toelichting geven en de voordelen benoemen van het Opragon systeem.
Jos Lans, Medexs, vertelt over de validatie in verhouding tot de regelgeving en hoe dit specifiek bij het Flevo Ziekenhuis is gedaan, daarnaast zal hij aandacht besteden over de levering en montage van het systeem.
Jeroen van Lit, Van Galen Klimaattechniek, geeft een toelichting over de technische inpassing en de achterliggende systemen hiervan.

Programma:

Donderdag 28 februari 2019, vanaf 12:00 uur tot 12:30 uur inloop, 12:30 uur tot 13:30 uur lunch en presentaties, 13:30 tot 14:00 uur afsluiting.

Locatie:

Van Dorp Installaties
Koraalrood 161
2718 SB Zoetermeer
(2de etage instructieruimte)