Knowing you better, 23 mei 2018

Datum: 23 Mei 2018 | 11:30 - 14:00
Locatie: Gemiva-SVG Groep, Blankaartweg 2, 2381 AD Zoeterwoude
Regio: Regio West

Woensdag 23 mei a.s. wordt de derde Knowing You Better sessie gehouden.
Op uitnodiging van Gemiva-SVG Groep is iedereen vanaf 11:30 uur welkom bij Gemiva op Swetterhage in Zoeterwoude. Dit is een woon- en leefgemeenschap waar ruim 300 mensen met een verstandelijke beperking wonen, werken en recreŽren.

Een heel groot deel van Swetterhage is de afgelopen jaren vernieuwd. Dit is gedaan in verschillende fases: 1a, 1b en fase 2. Fase 3 is de laatste fase waarin zes woonlocaties worden gebouwd met ieder negen woonplekken. Verder wordt er een nieuw dagbestedingsgebouw gebouwd voor tachtig dagbestedingsplekken. Dit gebouw wordt gebouwd naar een ontwerp van de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.
Vanaf 11:30 kunt u de maquette van het Hundertwasser project bekijken en zal er iemand van Gemiva aanwezig zijn om hier een toelichting op te geven.

Rond 12:00 uur zullen twee sprekers u meenemen in de wereld van Commissioning en Sparingen beheer via de Meer Jaren Onderhoud Indicator.

Commissioning is een specialisme dat je er als installateur of adviesbureau niet zomaar even naast doet. Het is van belang dat vanaf het ontwerp tot en met de oplevering met een onafhankelijk oog naar de aanleg van de installaties wordt gekeken.

Na een inventarisatie van de sparingen krijgen wij de vraag en hoe nu verder. Met welke regelmaat moeten wij verantwoord een her inspectie verzorgen. U wilt immers de kosten beheersen, de controle houden en de veiligheid borgen. Speciaal voor de beantwoording van deze vraag introduceren wij de Meer Jaren Onderhoud Indicator.

Tijdens de Knowing You Better lunch zullen beide onderwerpen aan u worden gepresenteerd.

Locatie

Woensdag 23 mei 2018 vanaf 11:30 uur, einde programma 14:00 uur.

Locatie:
Gemiva-SVG Groep
Swetterhage
Blankaartweg 2
2381 AD Zoeterwoude


Aanmelden voor deze bijeenkomst kan hieronder:

Inschrijformulier

Houd er rekening mee dat er mogelijk foto's kunnen worden gemaakt en dat deze gebruikt kunnen worden voor NVTG communicatie-uitingen.