Knowing you better, 14 maart 2018

Datum: 14 Maart 2018 | 11:30 - 14:00
Locatie: Interflow, De Stek 15, 1771 SP Wieringerwerf
Regio: Regio West

De gastheer op 14 maart is Rob van Overbeek. Interflow verzorgt de presentatie over De Moderne OK en Bentner zal een presentatie verzorgen over veiligheid op de OK.

Programma

11.30-12.00 uur Inloop
12.00-12.45 uur OfficiŽle aftrap met lunch
Pitch Bender "Veiligheid op de OK"
Pitch Interflow "Zekerheid met Flex-OK"
12.45-13.30 uur Bezoek Flex-OK
13.30-14.00 uur Rondleiding productie
14.00 uur Afsluiting

Veiligheid op de OK

In de huidige wereld waarin ontwikkelingen op het gebied van automatisering van de operatiekamer zich in een continue stroomversnelling bevinden, is het lastig de afhankelijkheid van systemen onderling te overzien. Toch is deze afhankelijkheid zeer bepalend voor de continuÔteit van de operatiekamer in het geheel.
Is het acceptabel dat monitoren uitvallen tijdens een operatie? Afhankelijkheid gaat vaak verder dan verwacht. In deze presentatie gaan we in op de bepalende factoren van de continuÔteitswaarborg van systemen; de opbouw, afhankelijkheden en een toekomstvisie.

Zekerheid met Flex-OK

Flex-OK is een modulair en integraal concept voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van operatiekamers. De belangrijkste kenmerken zijn Garantie, Flexibiliteit, Comfort en uiteraard Veiligheid. Alle kenmerken zullen kort de revue passeren, met extra aandacht voor veiligheid voor zowel de patiŽnt als de specialisten.

Deelname is mogelijk voor zowel instellings- als bedrijfsleden. Instellingsleden zijn vrij om een collega mee te nemen naar de bijeenkomst.

Aanmelden voor de bijeenkomst op woensdag 14 maart kan hier.

Voordelen van NVTG Knowing You Better

  • Je leert elkaar beter kennen
  • Je doet kennis op
  • Blikverruiming van je vakgebied
  • Toename betrokkenheid bij NVTG
  • Netwerken tijdens een broodje